Отговорност за публикувано съдържание

Като доставчик на услуги ние носим отговорност за собственото съдържание www.smartorganic.com в съответствие с общите закони в съответствие с раздел 7 (1) TMG. Съгласно §§ 8 до 10 TMG, ние като доставчик на услуги не сме задължени да наблюдаваме предадена или съхранявана информация от трети страни или да изследваме обстоятелства, които показват незаконна дейност.

Задълженията за премахване или блокиране на използването на информация съгласно общите закони остават незасегнати. Отговорността в това отношение обаче е възможна само от момента, в който е установено конкретно законово нарушение. Веднага след като разберем за такива нарушения, ние веднага ще премахнем това съдържание.

Отговорност за външни линкове

Нашият сайт съдържа връзки към външни уебсайтове на трети страни, върху чието съдържание нямаме влияние. Поради тази причина не можем да поемем отговорност за това външното съдържание. Съответният доставчик или оператор винаги носи отговорност за съдържанието на свързаните страници. По време на създаването на връзката свързаните страници са били проверени за възможни законови нарушения. По време на създаването на връзката не се забелязва незаконно съдържание.

Постоянният контрол върху съдържанието на свързаните страници не е разумен без конкретни доказателства за нарушение. Веднага след като разберем за законови нарушения, ние веднага ще отстраним такива връзки.

Авторско право

Съдържанието и произведенията на тези страници, създадени от оператора на сайта, са предмет на Законодателството за авторско право. Дублирането, обработката, разпространението и всякакъв вид употреба извън границите на Закона за авторското право изискват писменото съгласие на съответния автор или създател. Изтеглянията и копията на тази страница са разрешени само за частна, нетърговска употреба.

Доколкото съдържанието на тази страница не е създадено от оператора, авторските права на трети страни се спазват. По-специално съдържанието на трети страни е маркирано като такова. Ако въпреки това узнаете за нарушаване на авторски права, моля, уведомете ни. Веднага след като узнаем за законови нарушения, ще премахнем съдържанието.