Щастливи сме да обявим един вълнуващ проект за Smart Organic! Като част от нашия постоянен ангажимент за иновации и подобрения, работим усилено, за да разработим нови решения, които да подобрят вашето пазаруване в нашия онлайн магазин.

Както може би знаете, освен марките за био и веган продукти, Смарт Органик стои и зад магазините с марка Зелен и Zelen.bg, където освен нашите собствени продукти, можете да откриете още много грижливо подбрани за вас здравословни и иновативни предложения, създадени от други компании, които вярват в чистото и отговорно производство.

Имаме удоволствието да ви представим нашия обновен Zelen.bg – място за всеки любител на вкусната и здравословна храна. От началото на тази година, фокусът ни е върху подобряване на системите, които поддържат нашия онлайн магазин, с цел по-лесна и бърза обработка на вашите поръчки. Планирали сме още разработки, които да направят по-лесно от всякога намирането на любимите ви продукти и откриването на нови.

За да подобрим ефективността си, нашият настоящ онлайн магазин Smartorganic.bg ще бъде пренасочен към магазин Zelen.bg, където ще можете да откриете и да продължите да се наслаждавате на нашите продукти с удобство и лекота.

Оценяваме вашето разбиране и ви благодарим, че сте ценен член в семейството на Smart Organic. Нямаме търпение да ви приветстваме в нашия обновен онлайн магазин Zelen.bg и да продължим да ви предлагаме вкусни и здравословни продукти.